Van hobby naar winstgevend bedrijf

Business coaching voor coaches en therapeuten

Herken je dit? 

  1. Je hebt weinig betalende klanten.


  1. Financieel gaat het niet lekker. Je rekening is aan het einde van de maand leeg. Dit is echt niet wat je had verwacht toen je voor jezelf ging beginnen. 


  1. Je vertelt jezelf dat het wel 'ok' is hoe je praktijk nu loopt. Je hoeft er niet rijk van te worden. Ondertussen kan je de rekeningen heb je moeite met je rekeningen betalen, niet helemaal het scenario wat je had verwacht toen je begon met je praktijk. 


  1. Je betrapt jezelf dat je wel eens denkt om in loondienst te gaan. De lol is er af dat je zelfs bereid zou zijn om je droom op te geven wat je eigenlijk helemaal niet wil! 
Hoe zou het voor je zijn als je agenda vol staat met betalende klanten? Je bepaald zelf hoe 'vol' je jouw agenda wil hebben. Je weet ook precies wat je moet doen om aan die klanten te komen. Financieel heb je ruimte, zelfs voor onverwachte rekeningen die wel eens op je deurmat (tegenwoordig in je inbox) vallen. 


Het werken in je bedrijf is weer leuk! Je gaat met plezier naar je werkt en hebt elke dag weer het voorrecht om klanten te helpen die jou nodig hebben. 

Dit is mogelijk als je het StartUp traject bij mij gaat volgen. In 4 maanden neem ik je stap voor stap mee  in het ondernemerschap. Tijdens deze training krijg je 4 live sessies. Je kan kiezen of je dit bij mij op kantoor wil of online. Je leert hoe je structuur in je bedrijf kan brengen (ja ik weet het, het klinkt niet sexy. levert wel omzet!). Tussen de sessies door zijn er contact momenten zodat je ook echt gaat toepassen in je bedrijf.

Dit traject is volledige 1:1 begeleiding.

Sessie 1: Jij als ondernemer. Wat is voor jou belangrijk als CEO van je bedrijf? Daar bouw je de rest van je bedrijf omheen.

Sessie 2: Klanten. Met wie wil jij het allerliefst werken?

Sessie 3: Productaanbod. Wat bied jij aan en hoe past dit bij je klant.

Sessie 4: Marketing en Sales. Hoe komt je aan klanten. Zonder verkopen heb je ook geen inkomsten. 


De rode draad tijdens alles is structuur (niet sexy, werkt wel!) Dit is echt een game changer. Hiermee ga je heel veel tijd besparen. Structuur creëert vrijheid!

Aan het einde van dit traject ga je naar huis met een plan hoe je jouw bedrijf naar echt een winstgevend bedrijf kan laten groeien. Je weet met welke klant je het liefste werkt en hoe je ervoor kan zorgen dat deze klanten uiteindelijk bij jou komen. 


Ja dat wil ik!

De investering voor dit hele traject is 1499 euro. Betaling in termijnen is mogelijk.


Ik doe mee!