vier extra uur per week
06/13/2024
2 min
0

hoe ik vier extra uren per week creëer

06/13/2024
2 min
0

Hoe zou het zijn als je tijdelijk 4 extra uren per week zou hebben?


Voordat je eerste gedacht ‘bij mij kan het niet want..’ of ‘ik ben geen ochtend mens’ lees even verder.

 

Ken je dat gevoel dat er nog zo veel te doen is en je helemaal geen tijd hebt om die acties te doen? Of dat ene project wat al weken op je ligt te wachten en je er niet aan toe komt?

 

Hoe zou het voelen als het eindelijk af zou zijn? Wat zou dat betekenen voor je bedrijf en hoe zou die ineens groeien?

 

Mijn hack 👇

Ik sta elke werkdag eerder op en werk van 06.00-7.00. Dit doe ik gewoon chill in m’n pyjamabroek dus geen gedoe vooraf. Om 7.00 begint hier thuis het ochtend circus dus dan heeft dat mijn volle aandacht nodig.

 

Na mijn kick start van de werkdag heb ik al een uur lang allemaal acties afgetikt. En dat gevoel, dat gun ik iedereen! Het heeft ook een positief effect op de rest van je werkdag omdat je al in die energie zit.

 

Dit doe ik 4x per week = 4 uur. GEWOON EEN HALVE WERKDAG!

(het is 4x bij mij want de 5e keer ben ik 1x per week naar een ontbijtnetwerk dit om 7.00 start 😊)

 

Om het te laten slagen is het wel nodig om een plan te hebben. Ik weet van tevoren al welke acties ik in dat uur ga doen. Zo hoef ik dit niet vroeg in de ochtend nog te bedenken. 


Elke maand maak ik een plan waarin allemaal concrete acties staan die ervoor zorgen dat ik mijn omzetdoel haal. Ik heb ze zo concreet gemaakt dat ik over 2 weken ook nog weet wat ik bedoelde


Klinkt misschien als veel werk, dat is het niet! Ik werk van achter naar voren en zo weet ik precies wat ik te doen heb. Mijn klanten geven aan dat dit ook echt voor hen een GAME CHANGER is. 


 Het geeft focus & structuur. Dat zorgt ervoor dat je meer klanten en onderaan de streep meer omzet hebt.

 

Wil jij ook zo'n plan? Ik geef regelmatig een online workshop waarin ik precies uitleg hoe ik dit doe. We gaan dan ook gelijk aan de slag zodat jij je plan kant en klaar hebt voor komende maand! Kom maar door met die zomer 🌞


Het enige wat je nog hoeft te doen is die acties uitvoeren. Dat werkt alleen als de acties die erin staan voor klanten zorgen. Ook dat is wat je leert tijdens de workshop. Actuele data en info over de workshop waarin je zo’n omzet plan maakt lees je hier. 

 

Tijd

Is het voor eeuwig? Weet ik niet. Wie weet bevalt het zo goed dat ik het voor een langere tijd blijf doen. Nu is het zomer, het is licht buiten, (meestal) mooi weer. Het is voor mij een perfecte combinatie om hiermee te starten.

 

Of ik altijd zin heb? Nope. Ik ga alleen niet die discussie met mijzelf aan. Ik heb ooit van Mel Robbins geleerd om te tellen: 3-2-1 en Go. Zo voorkom ik dat ik een excuus bedenk waarom ik het niet doe.

 

 

Wat zou jij allemaal afronden als je 4 uur per week extra had? Wat zou dat veranderen voor je bedrijf?

Reacties